• ro
  • en
ROYALS
Obsentum

Decor Mediterranea
Decor Mediterranea
Decor Mediterranea

Decor Mediterranea

Culti Milano

Diffuser 1000 ml

550 lei

Treat yourself with complimentary samples

Decor Mediterranea

Decor Mediterranea

Culti Milano

550 lei

Treat yourself with complimentary samples

O CĂLĂTORIE SENZORIALĂ CĂTRE INIMA PUGLIEI

Cerul înflăcărat de portocaliu și roz ars, apele albastre și cristaline ale Mării Adriatice și îmbrățișarea caldă a brizei de vară. Culti Milano a transformat această imagine hipnotizantă apuliană într-un parfum cu ajutorul iconicului său difuzor Decor Mediterranea. Acesta captează esența unei zile fierbinți de vară petrecute culegând fructe coapte, apoi o răcorește cu o notă picantă de ghimbir și o atingere elegantă de lemn de cedru pentru a crea acest parfum bogat stratificat. Acest parfum este prezentat în sticluțe pătrate sculptate din sticlă rezistentă și acoperite cu un capac din lemn de arțar pentru a funcționa ca elemente de decor. Detaliile elegante ale liniei CULTI DECOR oferă caracter oricărui spațiu.

Ambianță Vibrant
Familie olfactivă Citrice, Lemnos
Note principale Portocală amară, Lemn de cedru, Ghimbir, Lămâie, Mastic, Neroli
Sfaturi utile Este foarte important să folosiți toate bețișoarele oferite împreună cu produsul. În funcție de intensitatea pe care o doriți pentru parfumul de acasă, întoarceți bețișoarele - în fiecare zi pentru intensitate mare; la fiecare 3 zile pentru intensitate medie sau la fiecare 7 zile pentru intensitate scăzută. Durata și intensitatea produsului sunt influențate și de poziționarea în spațiul pe care alegeți să-l parfumați.
Recommandation Acest produs este recomandat pentru încăperi de până la 30 metri pătrați și poate dura până la 6 luni dacă este utilizat în mod adecvat. Bețele de ratan sunt destinate acestui produs.
Product Type Diffuser

Inspirația ta