• ro
  • en
ROYALS
Obsentum

Enclave
Enclave
Enclave

Enclave

Amouage

Apă de parfum 100 ml

1625 lei

Treat yourself with complimentary samples

Enclave

Enclave

Amouage

1625 lei

Treat yourself with complimentary samples

SĂ AI O ZI „ENCLAVE”

Bărbații adoră gheața. Și gheața îi va cuprinde pe toți bărbații care deschid ENCLAVE. Acesta este un parfum al contrastelor, culorilor și sentimentelor. Mai exact, în interiorul flaconului, albastrul se întâlnește cu verdele și marea se întâlnește cu uscatul. Pentru că menta, în combinație cu piperul roz și cardamomul, va „îngheța” clipa și o va face răcoritoare și reconfortantă. Exact așa cum le place bărbaților. Concluzia? Dacă vrei să ai o zi în stil Amouage, ai face bine s-o începi cu ENCLAVE.

  • AMBRAT
  • MENTOLAT
  • GLACIAL
Familie olfactivă Oriental
Note de vârf Ulei de cardamom, Piper roz, Scorţişoară, Mentă
Note de mijloc Olibanum, Vetiver, Patchouli, Trandafir
Note de bază Ambră, Laudanum, Piele
Recomandat ca Parfum pentru femei și bărbați

PENTRU JUCĂTORI

Aduc în permanență schimbări, dar în esență sunt pozitive în mod consecvent. Dedicate plăcerii și răsfățului simțurilor, parfumurile DINAMICE fac un pas în față și se adresează iubitorului de niche la fel de dinamic și de plin de energie care caută accesoriul potrivit pentru ținutele sale de zi cu zi, dar și de ocazie. O suită de contraste intră în joc în fiecare dintre aceste parfumuri temperamentale pentru a-ți induce o stare jucăușă care se cere împărtășită.

Trăiește mai mult din pasiune și mai puțin din obișnuință. Acest dicton animă în particular fiecare poveste, blend, nume și design AMOUAGE.

OBSENTUM

Din aceeași colecție