• ro
  • en
ROYALS
Obsentum

Iris Tubéreuse
Iris Tubéreuse
Iris Tubéreuse

Iris Tubéreuse

Creed 1760

Apă de parfum 100 ml

1215 lei
Iris Tubéreuse

Iris Tubéreuse

Creed 1760

1215 lei

ACUM ȘI PENTRU TOTDEAUNA „IRIS TUBEROSE”

Nu trebuie decât să respiri. Latura ta romantică va ieși la iveală uite-așa, din senin. Sau poate nu chiar atât de spontan, ci chiar foarte intenționat. Inspirat din romantismul Toscanei îngemănat cu farmecul Indiei, IRIS TUBEROSE e ceva atât de sublim și de neașteptat de frumos, încât vei crede că ți-a fost menit ție încă de la început. Și e greu să te desprinzi de violetele lui pudrate amestecate cu petale de tuberoză, în vreme ce vanilia cremoasă fraternizează cu moscul bogat.
  • ROMANTIC
  • PUDRAT
  • SUBLIM
Familie olfactivă Floral, Proaspăt
Note de vârf Galbanum, Portocală, Frunze de violetă
Note de mijloc Tuberoză, Floare de portocal, Ylang ylang
Note de bază Mosc, Stânjenel, Vanilie
Recomandat ca Parfum pentru femei

PENTRU CEI AVIZI DE ATENȚIE

Sunt tentante ca o colecție fastuoasă de dulciuri. Simboluri ale dorinței, parfumurile SEDUCĂTOARE induc o stare unică de o intensitate incomparabilă, cu un siaj memorabil, îndrăzneață până în cele mai mărunte detalii. Ca definiție, seducător înseamnă ispititor și atrăgător; ca experiență de niche, seducător înseamnă extravaganță ce inspiră fantezii pe care nu le vei putea uita.

A început cu o pereche parfumată de mănuși de piele trimisă regelui George al III lea în anul 1760, și de atunci, acel spirit britanic, regal și creativ alimentează casa de nișă House of Creed.

OBSENTUM

Selecția noastră