• ro
  • en
ROYALS
Obsentum

Lyric Woman
Lyric Woman

Lyric Woman

Amouage

Apă de parfum 100 ml

1625 lei
Lyric Woman

Lyric Woman

Amouage

1625 lei

„LYRIC WOMAN” RIMEAZĂ CU TRANDAFIRII

Îți poți revendica semnătura cu o combustie de ghimbir și scorțișoară și trandafir feminin, infuzată cu angelică, iasomie, vetiver, și condimentată cu tămâie, vanilie și boabe de tonka. LYRIC WOMAN are o bază unică și un contrast de flori, dar ce e cel mai important e că a fost compus de Amouage. Acest spectaculos și tulburător imn închinat frumuseții eterne a reginei florilor, trandafirul, va rima cu stilul tău.

  • ÎNFOCAT
  • ROȘU
  • ALLEGRETTO
Familie olfactivă Floral, Oriental
Note de vârf Bergamotă, Cardamom, Scorţişoară, Ghimbir
Note de mijloc Angelică, Mușcată, Iasomie, Extract de rădăcină de iris, Trandafir, Ylang ylang
Note de bază Tămâie de Boswellia, Mosc, Lichen de stejar, Patchouli, Lemn de santal, Boabe de tonka, Vanilie, Vetiver, Lemn
Recomandat ca Parfum pentru femei

PENTRU ADMIRATORUL ÎNFOCAT

Iubitorul de niche ELEGANT este cineva care știe că ideea nu e să te faci remarcat, ci ținut minte. În adevărata ei esență, eleganța este singura frumusețe care nu se ofilește niciodată. Astfel, creațiile de niche care degajă rafinament sunt în spiritul elegant al vremurilor pe care le trăim și rezistă cu grație la proba timpului.

Trăiește mai mult din pasiune și mai puțin din obișnuință. Acest dicton animă în particular fiecare poveste, blend, nume și design AMOUAGE.

OBSENTUM

Din aceeași colecție