• ro
  • en
ROYALS
Obsentum

Musc Ravageur
Musc Ravageur

Musc Ravageur

Frederic Malle

Apă de parfum 30 ml

600 lei
Musc Ravageur

Musc Ravageur

Frederic Malle

600 lei

UNEORI TREBUIE SĂ FII „MUSC RAVAGEUR”

Uneori Cupidon nu ajunge în timp util, nu-i așa? Atunci de tine depinde să faci primul pas. Știi cum se spune: cu cât mai lent sărutul, cu atât mai rapide bătăile inimii. Iar MUSC RAVAGEUR va amplifica senzualitatea cu puterile afrodiziace ale moscului, ambrei, vaniliei, frunze de paciuli și lemnului de santal și va răspândi în aer dragostea pe care simți nevoia s-o oferi. Mai pe șleau, îl va face gelos pe Cupidon.

  • DEZLĂNȚUIT
  • APETIT
  • SENZUAL
Familie olfactivă Oriental
Note de vârf Bergamotă, Lavandă, Mandarină
Note de mijloc Ambră, Mosc, Vanilie
Note de bază Mosc, Lemn de santal
Recomandat ca Parfum pentru femei și bărbați

PENTRU LIBERTINI

Starea de SENZUALITATE e desert în cea mai irezistibilă formă pentru senzualii împătimiți de niche care își acordă răgazul să savureze fiecare picătură. Încrederea în propria intuiție și desconsiderarea preferințelor comune sunt lucruri care vin în mod firesc odată cu revelația că plăcerea pe care ți-o provoacă tot ceea ce oferă parfumeria de niche este proprie acestei experiențe și face parte din explorarea senzualității.

Odată ce intri în universul FRÉDÉRIC MALLE îți va fi aproape imposibil să nu îți adori libertatea și stilul personal cultivate pentru a alege parfumul potrivit.

Obsentum

Din aceeași colecție