• ro
  • en
ROYALS
Obsentum

Musk Therapy
Musk Therapy
Musk Therapy
In the Spotlight

Musk Therapy

Initio

Extract de parfum 90 ml

1250 lei
Musk Therapy

Musk Therapy

Initio

1250 lei

„MUSK THERAPY” ESTE RAIUL PE PĂMÂNT

Să fie mosc alb. Și magnolie albă. Și lemn de santal alb. Oriunde există Initio, este și MUSK THERAPY să-ți restabilească starea de calm și de plăcere. Nu trebuie decât să-nchizi ochii și să lași această senzațională esență albă cu un strop de portocală și coacăze ademenitoare să te poarte acolo. La acea senzație revigorantă și tonifiantă pe care o cauți într-un parfum.
  • ACTIV
  • MAGIC
  • ÎNCÂNTĂTOR
Familie olfactivă Lemnos
Note de vârf Bergamotă, Coacăze negre, Mandarină, Magnolie, Lemn de santal, Mosc alb
Note de mijloc Magnolie
Note de bază Lemn de santal, Mosc alb
Recomandat ca Parfum pentru femei și bărbați

PENTRU CEI ECHILIBRAȚI

Echilibru, armonie, conexiune. Trei piloni ce susțin starea încântător de complexă care amplifică experiența de niche. Starea de YOGA îți tonifiază „mușchii” olfactivi într-o asemenea măsură și le conferă o asemenea flexibilitate, încât simțurile ating echilibrul și armonia depline, conectându-se la împlinire și rămânând conștiente de modul în care niche a schimbat pentru totdeauna jocul personal „de-a parfumul”.

INITIO înseamnă inițiere într-un univers inundat de plăceri.

Obsentum

Ce-a spus Cris

As soon as the eyes are closed, the therapy begins, between space and time: the caress of musk, once inhaled, transports us on a cloud whose envelope takes hold of our body and mind. The freshness of bergamot followed by a breeze of magnolia touches the senses, giving this trail a radiant freshness.

Inspirația ta