Obsentum logo

Delivery & Shipping

Procesul de livrare

  • Toate produsele comercializate de OBSENTUM sunt livrate exclusiv pe teritoriul Romaniei.

 

  • Toate comenzile sunt livrate prin intermediul partenerilor nostri de incredere - companiile de curierat TNT si FanCourier. Costurile de livrare sunt suportate de catre OBSENTUM, indiferent de dimensiunea sau de numarul de colete.

 

  • Livrarea se va efectua in termen de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, insa termenul de livrare se poate extinde in anumite situatii izolate (de exemplu: restrictii guvernamentale legate de pandemia Covid-19, conditii meteo nefavorabile, perioadele sarbatorilor legale, probleme tehnice neprevazute etc). Va vom notifica in cazul in care intampinam una dintre aceste situatii.

 

  • Siguranta produselor, in timpul transportului, este o prioritate. De aceea, folosim materiale de inalta calitate pentru a impacheta produsele pe care le comandati. Cu toate acestea, in situatia nefericita in care produsul se deterioreaza in timpul transportului, vom face tot posibilul sa il inlocuim in cel mai scurt timp. Aceasta actiune ar putea decala termenul de livrare cu una-doua zile, insa il consideram a fi un pas necesar pentru a ne putea ridica la nivelul asteptarilor dumneavoastra.