• ro
  • en
ROYALS
Obsentum

Red Roses
Red Roses

Red Roses

Jo Malone London

Diffuser 165 ml

395 lei

Treat yourself with complimentary samples

Red Roses

Red Roses

Jo Malone London

395 lei

Treat yourself with complimentary samples

Fantezie cu trandafiri roșii

Împrospătează-ți casa cu un parfum iconic de la Jo Malone London. Bucură-te de atmosfera romatică creată de difuzorul de cameră Red Roses, care conține 7 tipuri dintre cei mai sofiticați trandafiri, lămâie, violete și miere. Cu un design elegant, acest difuzor de cameră este un accesoriu stylish pentru orice casă. 

Ambianță Exquisite
Familie olfactivă Floral
Note principale Miere, Trandafir roșu, Lămâie, Frunze de violetă
Sfaturi utile Difuzorul dvs. va fi livrat cu 10 bețișoare. Vă sfătuim să le folosiți pe toate 10 deodată pentru o difuzie optimă. Puneți-le în interiorul recipientului, apoi lăsați-le 24-36 de ore pentru a permite parfumului să se propage astfel încât să obțineți o experiență Scent Surround™. Va trebui să întoarceți periodic bețișoarele, la fiecare câteva zile, pentru a menține parfumul proaspăt și aromat. În funcție de ventilația din încăpere și de frecvența cu care întoarceți trestiile, parfumul poate dura până la 3-4 luni.
Product Type Diffuser

Jo Malone London are o semnătură unică în care se aprobă joaca cu ingredientele și rescrierea regulilor prin esențe pe care le poți suprapune, ca să recompui, personal, parfumuri noi. 

OBSENTUM

Din aceeași colecție