• ro
  • en
ROYALS
Obsentum

Reflection Man
Reflection Man

Reflection Man

Amouage

Apă de parfum 100 ml

1625 lei
Reflection Man

Reflection Man

Amouage

1625 lei

„REFLECTION MAN”, O REFLECȚIE ASUPRA BĂRBAȚILOR

Mai multă portocală amară. Mai multe bobițe de piper roz. Mai mult rozmarin. Mai mult vetiver. Mai mult cedru. Aici, spiritul masculin a fost împins la extrem și făcut... inconfundabil de masculin. O reflecție asupra meșteșugului tradițional al parfumeriei, dar cu materiale de ultimă generație, REFLECTION MAN e despre fuziuni sofisticate, rafinament, dinamica parfumului și bărbați. Mai exact, bărbați Amouage.

  • IREZISTIBIL
  • MASCULIN
  • DISTINCTIV
Familie olfactivă Lemnos, Floral
Note de vârf Portocală amară, Ardei roşu, Rozmarin
Note de mijloc Iasomie, Neroli, Extract de rădăcină de iris, Ylang ylang
Note de bază Patchouli, Vetiver, Lemn de cedru, Lemn de santal
Recomandat ca Parfum pentru bărbați

PENTRU JUCĂTORI

Aduc în permanență schimbări, dar în esență sunt pozitive în mod consecvent. Dedicate plăcerii și răsfățului simțurilor, parfumurile DINAMICE fac un pas în față și se adresează iubitorului de niche la fel de dinamic și de plin de energie care caută accesoriul potrivit pentru ținutele sale de zi cu zi, dar și de ocazie. O suită de contraste intră în joc în fiecare dintre aceste parfumuri temperamentale pentru a-ți induce o stare jucăușă care se cere împărtășită.

Trăiește mai mult din pasiune și mai puțin din obișnuință. Acest dicton animă în particular fiecare poveste, blend, nume și design AMOUAGE.

OBSENTUM

Din aceeași colecție