Bucură-te de mostre gratuite la comenzi mai mari de 1000 RON. 30% off pentru fiecare obsesie Grown Alchemist pe care o ai Primești cadou un lipstick case roșu la achizițiile Tom Ford peste 1250 RON. Primești o geantă iridescentă cu orice comandă Kajal Perfumes Prives Primești un Lune Feline (15 ML) în format de călătorie cu achizițiile Atelier des Ors de peste 1100 RON Bucură-te de mostre gratuite la comenzi mai mari de 1000 RON. 30% off pentru fiecare obsesie Grown Alchemist pe care o ai Primești cadou un lipstick case roșu la achizițiile Tom Ford peste 1250 RON. Primești o geantă iridescentă cu orice comandă Kajal Perfumes Prives Primești un Lune Feline (15 ML) în format de călătorie cu achizițiile Atelier des Ors de peste 1100 RON Bucură-te de mostre gratuite la comenzi mai mari de 1000 RON. 30% off pentru fiecare obsesie Grown Alchemist pe care o ai Primești cadou un lipstick case roșu la achizițiile Tom Ford peste 1250 RON. Primești o geantă iridescentă cu orice comandă Kajal Perfumes Prives Primești un Lune Feline (15 ML) în format de călătorie cu achizițiile Atelier des Ors de peste 1100 RON Bucură-te de mostre gratuite la comenzi mai mari de 1000 RON. 30% off pentru fiecare obsesie Grown Alchemist pe care o ai Primești cadou un lipstick case roșu la achizițiile Tom Ford peste 1250 RON. Primești o geantă iridescentă cu orice comandă Kajal Perfumes Prives Primești un Lune Feline (15 ML) în format de călătorie cu achizițiile Atelier des Ors de peste 1100 RON

 • ro
 • en
ROYALS
Obsentum

Obsentum Royals Termeni și Condiții

Ultima actualizare: ianuarie 2023

Capitole

Organizator

Organizatorul prezentului Program de Fidelizare este societatea Millenium Pro Design, cu sediul in Otopeni, Ilfov, Str, Sulfinei, nr 3, avand C.U.I. RO 13434907, numar de inregistrare in Registrul Comertului J40/9300/2000.

DESCRIEREA PROGRAMULUI DE FIDELIZARE “OBSENTUM CLUB”

Prezentul Program este un sistem creat de Organizator in vederea fidelizarii clientilor persoane fizice prin acordarea de avantaje ca urmare a efectuarii de cumparaturi din magazinele Obsentum,  prin intermediul cardului Obsentum.

Cardul Obsentum este oferit oricarui client, cu ocazia efectuarii unei cumparaturi in valoare de 1,400 RON in magazinele Obsentum Baneasa, Obsentum Afi Cotroceni, Obsentum Brasov, Obsentum Constanta, Obsentum Cluj, Obsentum Timisoara Obsentum Prive si magazinul online www.obsentum.com.

Clientul nu are obligatia de a prezenta cardul la fiecare tranzactie pentru a i se inregistra cumparaturile, dar este obligat sa furnizeze una dintre datele cu caracter personal, pe care le-am completat in formularul de inscriere ( adresa de mail sau numar de telefon).

Prin intermediul cardului Obsentum, clientii pot acumula puncte de fidelizare pentru fiecare tranzactie efectuata in magazinele Obsentum, astfel:

 • pentru tranzactiile efectuate in RON, 5 RON = 1 PUNCT FIDELIZARE
 • pentru tranzactiile efectuate in EURO, 1 EURO = 1 PUNCT FIDELIZARE

In functie de punctele de fidelizare acumulate, posesorii cardului Obsentum pot beneficia de o serie de beneficii, astfel:

 1. Nivel Clubs: La acumularea de 1 - 499 puncte fidelizare, posesorii pot beneficia de:

  • Comunicare directa prin NL/SMS/Whatsapp privind ofertele personalizate pe tot parcursul anului, conform politicii de marketing a Organizatorului
  • Early access la produse noi ( sesiune privee cu brand ambasador Obsentum)
  • Discount voucher -10%
 2. Nivel Spades: La acumularea de 500 - 2499 puncte fidelizare, posesorii pot beneficia de:

  • Comunicare directa prin NL/SMS/Whatsapp privind ofertele personalizate pe tot parcursul anului, conform politicii de marketing a Organizatorului
  • Discount nivel - 5% la fiecare achizitie in magazin sau online
  • Early access la produse noi (sesiune privee cu brand ambasador Obsentum)
  • Discount voucher -10%, cu utilizare unica pentru o achizitie in magazinele Obsentum sau online. Discountul de 10% se cumuleaza cu discountul de nivel.
 3. Nivel Hearts: La acumularea de 2500 - 4999 puncte fidelizare, posesorii pot beneficia de:

  • Comunicare directa prin NL/SMS/Whatsapp privind ofertele personalizate pe tot parcursul anului, conform politicii de marketing a Organizatorului
  • Discount nivel - 10% la fiecare achizitie in magazin sau online
  • Early access la produse noi (sesiune privee cu brand ambasador Obsentum)
  • Discount voucher -10% cu utilizare unica pentru o achizitie in magazinele Obsentum sau online. Discountul de 10% se cumuleaza cu discountul de nivel.
  • Voucher - 10 euro, cu utilizare unica pentru o achizitie in magazinele Obsentum sau online. Voucherul de 10 euro se cumuleaza cu voucherul de nivel.
  • Cadou cu ocazia zilei de nastere - Posesorul cardoului o sa primeasca sms sau o sa fie contactat de catre persoanele abilitate pentru a spune cum doreste sa intre in posesia cadoului, ridicare din magazin sau livrare la o adresa indicata de catre el
  • Deluxe sample box cadou - cutie cadou cu mix de samples de la diferite branduri, carte cu utilizare unica.
 4. Nivel Diamonds: La acumularea de 5000 puncte fidelizare sau mai mult de 5000 de puncte, posesorii pot beneficia de:

  • Comunicare directa prin NL/SMS/Whatsapp privind ofertele personalizate pe tot parcursul anului, conform politicii de marketing a Organizatorului
  • Discount nivel - 20% la fiecare achizitie in magazin sau online
  • Early access la produse noi - sesiune privee cu brand ambasador Obsentum
  • Discount voucher - 10%, cu utilizare unica pentru o achizitie in magazinele Obsentum sau online. Discountul de 10% se cumuleaza cu discountul de nivel.
  • Voucher - 20 euro, cu utilizare unica pentru o achizitie in magazinele Obsentum sau online. Voucherul de 20 euro se cumuleaza cu voucherul de nivel.
  • Cadou cu ocazia zilei de nastere - Posesorul cardului o sa primeasca sms sau o sa fie contactat de catre persoanele abilitate pentru a spune cum doreste sa intre in posesia cadoului, ridicare din magazin sau livrare la o adresa indicata de catre el.
  • Deluxe sample box cadou - cutie cadou cu mix de samples de la diferite branduri, carte cu utilizare unica.
  • Acces exclusiv la evenimente organizate de catre organizatorul programului de fidelitate (evenimente organizate in magazinele Obsentum sau in afara acestuia).
  • Invita un prieten - Posesorul cardului poate invita un prieten in magazin pentru a se bucura de experienta Obsentum, oferindu-i acelasi discount de nivel pe care il are si el, cu utilizare unica. Prietenul are 20% discount, utilizare unica. Nu este necesara prezenta posesorului de card, acesta poate trimite prietenului invitat, codul QR de voucher pe care il primeste pe mail.

In cazul in care clientul efectueaza retur pentru o achizitie, punctele acumulate in baza acelei achizitii, vor fi scazute automat din valoarea totala acumulata pana la data returului.

CONDITII GENERALE DE PARTICIPARE la PROGRAMUL DE FIDELIZARE “OBSENTUM CLUB”

In programul de Fidelizare “Obsentum Club” se poate inscrie orice persoana cu varsta de peste 18 ani si care detine capacitate deplina de exercitiu.

Cardul de Fidelitate Obsentum se emite oricarei persoane fizice care achizitioneaza produse in valoare de 1,400 RON, din magazinele Obsentum Baneasa, Obsentum Afi Cotroceni, Obsentum Brasov, Obsentum Constanta, Obsentum Cluj, Obsentum Timisoara, Obsentum Prive si magazinul online www.obsentum.com.

Cardul de Fidelitate Obsentum se emite fara perceperea unui cost, oricarei persoane fizice care achizitioneaza produse din orice magazin Obsentum din Romania, in conditiile precizate mai sus. Prin inscrierea in prezentul Program de Fidelizare, clientii isi exprima acceptul cu privire la termenii si conditiile Programului si se obliga sa respecte conditiile prezentului Regulament.

Cardul este netransmisibil, reprezentantii Organizatorului avand dreptul de a verifica valabilitatea acestuia. Cardul de Fidelitate Obsentum se acorda clientului dupa momentul completarii si insusirii Formularului de Inscriere, in scris, in magazinele Obsentum. Toate informatiile marcate cu (*) in formular sunt obligatorii, lipsa acestora ducand la imposibilitatea Organizatorului de a inregistra clientul in Programul de Fidelizare “Obsentum Club”. Clientilor li se aduce la cunostinta faptul ca, fara completarea tuturor datelor in mod corect si lizibil, nu se va putea face inregistrarea in Programul de Fidelizare “Obsentum Club”. Organizatorul are dreptul, iar clientii iau la cunostinta de aceasta imprejurare, de a modifica in orice moment modul de oferire a cardului, modificarile urmand a fi valabile doar pentru viitor.

Cardul de fidelitate da dreptul titularului, la prezentarea acestuia, de a acumula puncte in momentul efectuarii unei tranzactii, in oricare din magazinele Obsentum. Punctele acumulate nu pot fi transferate catre un alt client sau schimbate in bani sau produse. Calitatea de membru al Programului de Fidelizare permite titularului cardului ca la fiecare tranzactie la care prezinta Cardul de Fidelitate Obsentum, pentru 5 lei sau 1 euro cheltuiti, sa acumuleze 1 punct in contul sau.

Cardul de Fidelitate Obsentum nu este un instrument de plata. Posesorul nu poate achizitiona produse pe baza acestui card, poate doar beneficia de privilegiile oferite de catre Organizator conform prezentului Regulament.

Inlocuirea Cardurilor

In cazul in care Cardul de Fidelitate Obsentum este pierdut, furat sau deteriorat, participantul are dreptul la un nou card. Organizatorul are dreptul de a verifica daca inlocuirea este sau nu temeinic motivata.

DURATA SI INCETAREA PROGRAMULUI DE FIDELIZARE

Prezentul Program de Fidelizare “Obsentum Club” se desfasoara pe perioada nedeterminata de timp, Organizatorul avand dreptul de a dispune in mod unilateral si cu efect imediat, modificarea, suspendarea sau incetarea acestuia, la libera sa alegere, fara transmiterea unei notificari prealabile. In oricare dintre aceste cazuri, membrii Programului nu vor avea dreptul de a face niciun fel de contestatie impotriva masurii luate de Organizatorul MILLENIUM PRO DESIGN SRL., pentru niciun motiv. Nicio modificare, suspendare sau incetare nu poate indreptati un membru sau client de a solicita indemnizatii sau despagubiri de orice fel. O versiune actualizata a Regulamentului Programului de Fidelizare “Obsentum Club” este valabila in permanenta in magazinele Organizatorului. Membrii Programului de Fidelizare “Obsentum Club” sunt invitati sa verifice cu periodicitate prevederile Regulamentului.

Organizatorul este exonerat de orice raspundere pentru toate consecintele, directe sau indirecte, ale eventualelor disfunctionalitati ale Programului de Fidelizare “Obsentum Club”. Organizatorul va face cu toate acestea eforturi astfel incat, in cazul unor disfunctionalitati, membrii sa poata beneficia de punctele acumulate pana la momentul respectiv.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR

Prezenta politica de confidentialitate descrie ce tipuri de date cu caracter personal prelucram in legatura cu dumneavoastra, cum utilizam respectivele date, care sunt optiunile dumneavoastra in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care va respectam drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 (“GDPR”).

In cuprinsul prezentei Politici de confidentialitate, termenii date cu caracter personal, operator, prelucrare, temei al prelucrarii, scop al prelucrarii, persoane vizate vor avea intelesul conferit de GDPR.

 1. Cine este responsabil de prelucrarea datelor?

  Millenium Pro Design SRL, in calitate de organizator al prezentului program de fidelizare, este operatorul datelor cu caracter personal ale membrilor “Obsentum Club”.

  Pentru activitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal societatea si-a desemnat un responsabil cu protectia datelor (DPO) care poate fi contactat folosind urmatoarele date de contact:

  Responsabilul cu Protectia Datelor: Oana Preda

  Adresa: Strada Sulfinei nr.3, Otopeni, Jud. Ilfov

  E-mail: [email protected]

 2. Ce date prelucram?

  Prelucram urmatoarele date cu caracter personal:

  Date pe care ni le furnizați in mod direct Atunci când va inrolati in „Obsentum Club” si implicit, obtineti Cardul de Fidelitate Obsentum, trebuie sa ne furnizați urmatoarele date: nume, prenume, data nasterii, adresa de e-mail, numar de telefon mobil, adresa de corespondenta si sexul.
  Date colectate sau generate de Noi ca urmare a interacțiunii dvs. cu noi În plus faţă de informațiile personale furnizate in momentul inrolării ca membru „Obsentum Club”, sistemele noastre colectează în mod automat o serie de informații care ne ajută să înțelegem mai bine interactiunea dumneavoastră cu produsele și serviciile noastre și cum putem să ne îmbunătățim produsele și serviciile pe care vi le oferim. Aceste date includ mac-ul echipamentului cu care accesaţi reţeaua wi-fi din incinta magazinelor Obsentum și momentul în care vă aflați în magazinele noastre.
 3. De ce va prelucram datele cu caracter personal?

  In cele ce urmeaza va vom informa cu privire la scopurile pentru care colectam si prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal, precum si cu privire la temeiul legal pentru prelucrarea datelor

   
  Inrolarea in „Obsentum Club”

  Prelucrăm datele în contextul inrolarii ca membru in „Obsentum Club” si obtinerii cardului.

  Temeiul juridic: încheierea și executarea contractului

  Gestiunea relației cu membrii clubului „Obsentum” și servicii suport

  Prelucrăm o serie de date cu caracter personal pentru a gestiona relațiile cu membrii clubului în legătură cu diverse aspecte legate de produsele si serviciile furnizate de Societate, a îmbunătății produsele si serviciile furnizate, precum și pentru a avea o imagine fidelă asupra dezvoltării clubului.

  De asemenea, ca parte a serviciilor de suport și gestiune a relațiilor cu clientii clubului, putem fi contactați sau putem contacta membrii clubului prin telefon.

  Este posibil ca unele convorbiri telefonice pe care le purtăm cu Membrii clubului „Obsentum” ori alte persoane care ne apelează sa fie inregistrate, cu informarea prealabila a interlocutorului.

  Înregistrarea convorbirilor ne ajută să gestionăm activitatea noastră internă în departamentul relevant și constituie totodată un mijloc de probă esențial pentru dovedirea aspectelor discutate cu Membrii / persoana care ne contactează telefonic. De asemenea, aceste înregistrări pot fi folosite pentru a verifica modul în care au fost soluționate cererile, sau ca mijloace de probă în cazul unor eventuale litigii / dispute legate de modul de gestiune a activității noastre în relația cu membrii „Obsentum Club”.

  Temeiul juridic: încheierea și executarea contractului pentru activitățile strâns legate de contract (ex.: livrare, rambursare plăți, retur produs, acordare discount, etc.) interes legitim

  Pentru înregistrarea convorbirii – consimțământ și interes legitim dacă înregistrările sunt ulterior necesare pentru apărarea drepturilor și intereselor noastre în justiție, efectuarea de cercetări disciplinare cu privire la angajații noștri, sau altfel sunt necesare în gestionarea activității noastre față de membrii

  Transmiterea de comunicări comerciale, invitații de a participa la concursuri, chestionare sau sondaje

  Dorim să vă transmitem comunicări comerciale (cum ar fi anunțuri despre Campanii și alte loterii promoționale, oferte, noutăți în materia produselor disponibile etc.), să vă lansăm invitații de a participa la sondaje, sau de a răspunde la chestionare, precum și pentru a vă comunica alte informații similare care considerăm că pot fi de interes pentru dvs.

  Aceste comunicări vor fi transmise dacă avem consimțământului dvs.

  Vă puteți oricând dezabona de la aceste comunicări prin apăsarea comenzii ”Dezabonare” din orice comunicare pe e-mail sau prin completarea unui formular disponibil in magazinele „Obsentum”

  Dacă vă retrageți consimțământul pentru comunicările comerciale nu vă vom mai putea transmite ofertele noastre sau nu veți putea participa la sondajele și chestionarele noastre.

  Temei juridic: Consimțământul dvs

  Participarea la loteriile promoționale organizate de noi

  Puteți participa la concursurile și loteriile cu premii organizate de noi împreună cu partenerii noștri. Vă vom înscrie în concursuri / promoții dacă vă înscrieți în mod voluntar sau, altfel, dacă avem acordul dvs.

  Dacă vă retrageți consimțământul nu veți mai fi eligibil să participați în concursurile / loteriile noastre.

  Temei juridic: Consimțământul dvs
  Analiza interacțiunii dvs. cu Societatea în vederea furnizării unor oferte personalizate și optimizării activității noastre

  Putem realiza diverse raportări, analize și studii statistice cu privire la campaniile de marketing organizate și succesul acestora, sau cu privire la activitatea de vânzări a Societății.

  În anumite situații, putem utiliza informațiile colectate de la dvs. în combinație cu datele pe care le obținem de la echipele noastre de vânzări și/sau de marketing cu privire la interacțiunea dvs. cu Societatea, pe care să le folosim în contextul comunicărilor noastre de marketing. Dorim să eficientizăm activitatea noastră de marketing, oferind clienților noștri produse / servicii relevante și personalizate.

  Putem realiza diverse raportări, analize și studii interne cu privire la campaniile de marketing organizate și succesul acestora, activitatea de vânzări / prelucrare.

  Deasemenea, putem efectua analize cu privire la interesele și preferințele dvs. rezultând din informațiile pe care le deținem despre dvs. din interacțiunea cu noi.

  Temei juridic: interes legitim și consimțământ (în cazul analizelor de marketing avansate)

  Localizarea dvs. când sunteți în magazinele noastre pentru a vă transmite oferte personalizate

  Putem identifica prezenta dumneavoastra in magazinele noastre pe baza dispozitivului cu care va conectati la reteaua WIFI. În momentul în care intrați în magazinele noastre si va conectati la reteaua WIFI, se genereaza un cod care, cu consimtamantul dumneavoastra, se atribuie cardului pe care il detineti. La urmatoarele vizite in magazin, folosind acelasi echipament pentru accesarea WIFI-ului, va putem identifica si astfel, putem avea un istoric al interactiunii cu produsele noastre si putem sa va trimitem, in acel moment, oferte personalizate

  Temei juridic: consimțământul dvs

  Îndeplinirea unor obligații legale

  Uneori, prelucrarea datelor este necesară pentru a ne îndeplini obligațiile legale ce ne revin, cum ar fi: operațiunile ce țin de facturarea produselor achiziționate; plata impozitelor și a contribuțiilor relevante, raportarea către autoritățile fiscale relevante și ținerea unor evidențe contabile; publicarea numelui câștigătorilor și a premiilor acordate în cadrul concursurilor cu premii organizate; arhivarea datelor conform legislației aplicabile.

  Temei juridic: executarea unei obligații legale interesul nostru legitim de a ne conforma unor cerințe legale și de a păstra datele pentru dovedi o astfel de conformare

  Apărarea drepturilor și intereselor Societății în proceduri judiciare, administrative sau similare

  Societatea poate de a asemenea, prelucra datele dvs. personale pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în justiție în cadrul unei proceduri în fața unei instanțe, a unei proceduri administrative sau a altor proceduri oficiale în care este implicată Societatea.

  Temei juridic: interes legitim și apărarea drepturilor și intereselor operatorului obligații legale de dezvăluire a datelor

 4. Cui dezvaluim datele?

  Putem dezvalui datele personale:

  • partenerilor Societății, respectiv agenții de marketing, inclusiv partenerii implicați în organizarea campaniilor / concursurilor noastre și acordarea premiilor, notarilor publici / avocaților desemnați să acorde asistență pentru organizarea și desfășurarea concursurilor cu premii;
  • furnizorilor serviciilor aferente activităților de marketing - agenții de marketing, societăți de furnizare a serviciilor de e-mail marketing;
  • furnizorilor de servicii de dezvoltare software, respectiv dezvoltatorul aplicatiei de gestionare a clientilor clubului Obsentum;
  • furnizorilor de servicii de contabilitate și audit;
  • furnizorilor de servicii de curierat.

  Ne asiguram, prin reglementari contractuale, ca acesti furnizori de servicii prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu legislatia europeana privind protectia datelor, pentru a garanta un nivel ridicat de protectie.

  Nu se efectueaza alte transferuri de date cu caracter personal catre alti destinatari, cu exceptia cazului in care aveam astfel de obligații prin lege.

 5. Cat timp pastram datele?

  Păstrăm datele dvs. cu caracter personal cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu respectarea procedurilor interne privind retenția datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile.

  În general, datele Membrilor sunt păstrate atât timp cât aceștia au un card Obsentum activ. În cazul în care un Membru este inactiv pentru o perioadă de mai mare de 36 luni, Societatea îi va putea dezactiva cardul și șterge datele cu caracter personal aferente. Membrii pot solicita oricând dezactivarea cardului. Anumite date personale ale clientilor pot fi păstrate pe întreaga perioadă prevăzută de lege pentru activitatea de arhivare și păstrare a documentelor financiar-contabile, în conformitate cu politica noastră de retenție.

  În general, datele Membrilor sunt păstrate atât timp cât aceștia au un card Obsentum activ. În cazul în care un Membru este inactiv pentru o perioadă de mai mare de 36 luni, Societatea îi va putea dezactiva cardul și șterge datele cu caracter personal aferente. Membrii pot solicita oricând dezactivarea cardului. Anumite date personale ale clientilor pot fi păstrate pe întreaga perioadă prevăzută de lege pentru activitatea de arhivare și păstrare a documentelor financiar-contabile, în conformitate cu politica noastră de retenție.

  Datele prelucrate de noi pot fi păstrate pe o perioadă mai îndelungată atunci când fac obiectul unor proceduri/investigații/litigii și este necesară păstrarea acestora pentru soluționarea adecvată a unor astfel de situații ori pentru conformarea noastră cu obligații legale care impun păstrarea acestor date pe termene mai îndelungate.

 6. Ce drepturi aveti in calitate de persoana vizata?

  Conform legii, vă sunt recunoscute următoarele drepturi în calitate de persoană vizată:

  • dreptul de acces – puteti obtine de la noi confirmarea ca prelucram datele dvs personale si informatii privind specificul prelucrarii (articolul 15 GDPR);
  • dreptul la rectificare – dreptul de a solicita corectarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete (articolul 16 GDPR);
  • dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal cand: i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat si le prelucram; ii) v-ati retras consimtamantul pentru prelucrarea datelor si noi nu le mai putem prelucra pe alte temeiuri legale; iii) datele sunt prelucrate contrar legii; iv) datele trebuie sterse conform legislatiei relevante; in cazul in care datele cu caracter personal au fost facute publice, transmiterea informatiilor referitoare la solicitarea de stergere catre alti operatori (articolul 17 GDPR);
  • dreptul la restrictionarea prelucrarii – dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii, in anumite situatii prevazute in regulament (articolul 18 GDPR);
  • dreptul la portabilitatea datelor – in masura in care prelucram datele prin mijloace automate, puteti sa ne solicitati, in conditiile legii, sa furnizam datele dvs intr-o forma structurata, utilizata frecvent si care poate fi citita automat, unui alt operator, daca este posibil din punct de vedere tehnic (articolul 20 GDPR);
  • dreptul la opozitie – dreptul de a va opune oricand prelucrarilor pentru scop de marketing, inclusiv profilarilor efectuate in acest scop, precum si prelucrarilor bazate pe interesul legitim al societatii, din motive care tin de situatia dvs. specifica (articolul 21 GDPR);
  • dreptul la retragerea consimtamantului – dreptul de a retrage oricand un consimtamant dat in vederea opririi unei prelucrari a datelor care se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului acordat inainte de retragere (articolul 7 GDPR);
  • dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor în cazul în care considerați că v-au fost încălcate drepturile, folosind urmatoarele date:
  Autoritatea Națională pentru Supravegherea Datelor cu Caracter Personal din România

  B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod poștal 010336 București, România

  [email protected]

  Pentru a vă exercita aceste drepturi sau pentru a afla mai multe cu privire la modul de prelucrare a datelor dvs. cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați folosind următoarele date de contact:

  Responsabil cu Protecția Datelor: Millenium ProDesign S.R.L.

  Adresa: Str. Sulfinei nr.3, Otopeni, Jud. Ilfov

  Email: [email protected]