• ro
  • en
ROYALS
Obsentum

Stile Aqqua
Stile Aqqua
Stile Aqqua

Stile Aqqua

Culti Milano

Diffuser 500 ml

395 lei
Stile Aqqua

Stile Aqqua

Culti Milano

395 lei

O ODĂ PARFUMATĂ PENTRU ”STILE AQQUA”

Inspirat de priveliștile mediteraneene și infuzat cu spiritul de aventură, acest parfum de casă evocă marea liberă cu arome vibrante și îndrăznețe. Parfumurile de citrice amestecate cu mirodenii și ierburi aromatice se contopesc într-o vibrație masculină care este completată de chihlimbar și note lemnoase parfumate. Personalitatea vizuală a liniei CULTI STILE emană o eleganță imaculată cu dopurile din lemn de arțar natural și sticlele cu etichete de culoarea fildeșului.

Ambianță Wandering
Familie olfactivă Citrice, Lemnos
Note principale Piersică, Tuberoză, Vanilie
Sfaturi utile Este foarte important să folosiți toate bețișoarele oferite împreună cu produsul. În funcție de intensitatea pe care o doriți pentru parfumul de acasă, întoarceți bețișoarele - în fiecare zi pentru intensitate mare; la fiecare 3 zile pentru intensitate medie sau la fiecare 7 zile pentru intensitate scăzută. Durata și intensitatea produsului sunt influențate și de poziționarea în spațiul pe care alegeți să-l parfumați.
Recommandation Acest produs este recomandat pentru încăperi de până la 20 metri pătrați și poate dura până la 4 luni dacă este utilizat în mod adecvat. Bețele de ratan sunt destinate acestui produs.
Product Type Diffuser

Selecția noastră