• ro
  • en
ROYALS
Obsentum

Up to the Moon
Up to the Moon

Up to the Moon

The House of Oud

Apă de parfum 75 ml

1100 lei
Up to the Moon

Up to the Moon

The House of Oud

1100 lei

„UP TO THE MOON” ȘI ACOLO RĂMÂN

„Du-mă în zbor până la lună, lasă-mă să mă joc printre stele, lasă-mă să văd cum e primăvara pe Jupiter sau pe Marte, cu alte cuvinte, ține-mă de mână, cu alte cuvinte, sărută-mă, iubito.” Așa cânta Frank Sinatra despre sentimentul înălțător al iubirii, cu aceste cuvinte înălțătoare, exact cum miroase UP TO THE MOON, în aceste note înălțătoare de iris florentin, coacăze, grepfrut roz, pară, trandafir de Damasc, magnolie, absolut de zmeură, ambretă, mosc, vanilie de Madagascar. 
  • VRĂJIT
  • FRUCTAT
  • IMPONDERABIL
Familie olfactivă Fructat
Note de vârf Coacăze negre, Stânjenel, Neroli, Pară, Grepfrut roz
Note de mijloc Trandafir de Damasc, Iasomie, Magnolie
Note de bază Ambră, Ambrette (Nalbă de mosc), Lemn de santal, Vanilie de Madagascar, Mosc, Lemn de santal de Mysore, Zmeură
Recomandat ca Parfum pentru femei și bărbați

PENTRU CEI CARE NU AU MUSTRĂRI DE CONȘTIINȚĂ

Aceasta este o pasiune pentru cele mai pure creații care nu necesită nicio explicație. Starea de INOCENȚĂ este cea pe care o induc parfumurile ale căror povești și stiluri versatile sunt ca o îmbăiere a sufletului în... flori. Deși par inocente, iau totul în stăpânire. Cu alte cuvinte, aceasta este o formă fină de dragoste pentru parfumeria de niche pe care o pot simți numai cei care nu au mustrări de conștiință pentru plăcerile lor.

The secret of joy in work is contained in one word: EXCELENCE.

Pearl S. Buck

Inspirația ta