• ro
  • en
ROYALS
Obsentum

Rosso Nobile
Rosso Nobile
Rosso Nobile

Rosso Nobile

Dr. Vranjes Firenze

Diffuser 2500 ml

2250 lei
Rosso Nobile

Rosso Nobile

Dr. Vranjes Firenze

2250 lei

UN PARADIS TOSCAN PARFUMAT CU ”ROSSO NOBILE”

”Rosso Nobile” este un parfum de lux care te transpune instantaneu pe dealurile din Toscana. Cu amestecul său de note dulci și delicioase de struguri și fructe de pădure, note florale de violetă și magnolie și taninul care evocă lemnul de mesteacăn, acest parfum aduce amintiri cu soare și podgorii într-o singură aromă captivantă. O amintire perfectă a zilelor petrecute explorând orașele antice sau plimbându-te prin piețele medievale. Notele sofisticate, dar subtile, ale lui ”Rosso Nobile” îl fac un parfum de casă ideal pentru orice ocazie. Asigură-te că nu rămâi niciodată fără parfumul de casă preferat cu acest flacon de reumplere.

Ambianță Idyllic
Familie olfactivă Fructat
Note principale Mesteacăn, Coacăze roşii, Căpșună, Portocală
Sfaturi utile Bețele negre - Este foarte important să folosiți toate bețișoarele sau tulpinile de viță de vie furnizate cu parfumul ales. Nu folosiți mai puține bețișoare decât cele furnizate. La prima utilizare, este necesar să lăsați bețișoarele să se înmoaie timp de o oră și apoi să le întoarceți. Pentru a regla intensitatea parfumului de casă, toate sau o parte din bețișoarele / trestiile furnizate trebuie să fie întoarse de una sau mai multe ori pe zi. Bețișoarele care însoțesc fiecare produs sunt concepute pentru a menține stabilă culoarea parfumului. Din acest motiv, bețele negre sunt destinate exclusiv produsului Rosso Nobile. Prelungiți durata parfumului - Durata unui parfum depinde de mărimea spațiului în care este amplasat, de temperatură, de lumina directă a soarelui și de curenții de aer care pot accelera evaporarea. Cumpărați o rezervă a parfumului dvs. și folosiți-o pentru a menține nivelul lichidului la înălțimea recomandată (deasupra etichetei centrale). Cantitatea de oxigen din flacon va afecta rata de evaporare, așa că țineți parfumul departe de sursele de căldură și alegeți dimensiunea flaconului proporțional cu zona pe care doriți să o parfumați. Poziționare - Difuzorul de parfum trebuie să fie amplasat la nivelul înălțimii umane.
Recommandation Recomandat pentru camere cu suprafața cuprinsă între 30 și 50 metri pătrați* 1 sticlă - poziționată în mijlocul camerei sau 2 sticle - poziționate la capetele opuse ale camerei.
Product Type Diffuser

Inspirația ta